Ochrana osobních údajů

Tyto zásady jsou účinné od 24.4.2018.

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje.
My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

S vašimi osobními údaji vždy zacházíme s respektem a péčí.

Základní ustanoveni

1)

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Jan Praus. IČ 46477675 se sídlem V Březovicích 54 (dále jen: „správce“).

2)

Kontaktní údaje správce jsou

Jan Praus, Březovice 54, Hořice, 508 01. Tel.: 493691311, email: praus-kamen@seznam.cz

3) Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

4) Prodávající je u Úřadu pro ochranu osobních údajů registrován pod číslem 00051328.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Prodávající se zavazuje respektovat a chránit osobní údaje poskytnuté kupujícím v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů a o změně některých
zákonů (zákon č. 101/2000 Sb ).


Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu internetového
obchodu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či nijak zneužity.

Všechny Vámi poskytnuté osobní údaje (Vaše jméno, adresa, tel. číslo, email) získáváme pouze v případě Vaší objednávky produktu, nebo registrace do obchodu (registrace do obchodu není poviná). V případě registrace do obchodu můžeme na Vaší žádost Vaší registraci smazat.

Tyto údaje potřebujeme pro vyřízení Vašich objednávek, které předáváme Vámi vybrané zásilkové službě k doručení Vaší objednávky, kterým jsou osobní údaje předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Dále Vaše uvedené fakturační údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů a pro případnou komunikaci s Vámi.

Vaše osobní údaje chráníme v maximální možné míře pomocí moderních technologií. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití Vašich osobních údajů.
Naše firma respektuje zákon na ochranu osobních údajů a neposkytuje žádné informace třetím osobám a na Váš e-mail, nebo telefon nezasíláme žádné marketingové informace.
Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač.

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Soubory cookie lze dělit dle platnosti na:

dočasné cookies (tzv. session cookies), které zůstávají uloženy ve Vašem prohlížeči pouze do doby, než zavřete Váš prohlížeč,
trvalé cookies (tzv. persistent cookies), které zůstávají dlouhodobě uloženy ve Vašem prohlížeči, dokud neuplyne jejich životnost nebo dokud je manuálně neodstraníte (doba uložení souborů cookie ve Vašem prohlížeči závisí na nastavení samotné cookie a nastavení Vašeho prohlížeče).

A podle funkcí na:

- esenciální, které jsou nezbytné pro funkčnost našich webových stránek,
- preferenční, které umožňují, aby si naše webové stránky zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá, tyto cookies nejsou nezbytně nutné pro fungování našich webových stránek, ale zvyšují funkčnost a praktičnost jejich užívání,
- analytické, které nám pomáhají s analýzou Vašeho zážitku na našich webových stránkách (tzv. User Experience) a díky nimž rozumíme, jak používáte naše webové stránky,
- remarketingové, které používáme ke správnému zacílení a pro personalizaci obsahu a reklamy,
- konverzní, pro analýzu výkonu jednotlivých prodejních kanálů, sledovací, které nám v kombinaci s konverzními pomáhají měřit výkon prodejních kanálů

Jaké Centrum krbů využívá soubory cookie

Google Analytics je analytický nástroj společnosti Google, který pomáhá majitelům webových stránek a aplikací porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky a aplikace využívají. Může používat sadu souborů cookie ke shromažďování informací a vytváření přehledů o používání webových stránek bez toho, aby se společnost Google dozvěděla jakékoli osobní identifikační údaje jednotlivých návštěvníků.

Košík je prázdný.

Prodejna-centrum-krbu

Kamenná prodejna

Březovice 54 - Hořice / 508 01

GPS: 50.3607039N, 15.6653275E

tel.: 493 691 311


 info@centrumkrbu.cz

 www.centrumkrbu.cz


  • 25 km   - Hradec Králové
  • 27 km   - Jičín
  • 28 km   - Nová Paka
  • 28 km   - Jaroměř
  • 39 km   - Trutnov
  • 49 km   - Turnov
  • 49 km   - Pardubice
  • 75 km   - Liberec
  • 96 km   - Svitavy
  • 100 km - Praha
  • 138 km - Ústí nad Labem
  • 164 km - Brno
  • 197 km - Plzeň
  • 207 km - Čes. Budějovice
  • 247 km - Ostrava

Mapa-prodejny-centrum-krbu-brezovice-54-horice-krby-krbova-kamna-sporaky

 Dále nabízíme

Prodej, montáž, poradenství.

Stavba krbů, kamen, sporáků.

Krbova-kamnaProdejna-centrum-krbu-a-kamen-krby-kamna-sporaky-horice-brezovice Moderni-krby Kachlova-kamna Zahradni-krby

více na

-----------------------------------

www.centrumkrbu.cz

-----------------------------------

zboží v e-shopu: 368 e-shop systém banan.cz

Možnost platby Dobírkou, nebo převodem na účet